Veelgestelde vragen

Hoelang duurt een fotoshoot?

Een portretshoot duurt gemiddeld een half uurtje. Afhankelijk van jouw kindje kan het iets langer of korter duren. Sommige kindjes voelen zich direct op zijn of haar gemak, andere kindjes hebben even tijd nodig om te wennen aan de camera en een nieuwe omgeving.

Wanneer ontvang ik mijn foto's?

Ik probeer altijd binnen een paar dagen jouw persoonlijke keuzegalerij toe te sturen. In deze galerij kun je jouw favoriete foto's markeren. Jouw favoriete foto's ga ik vervolgens tot in de puntjes bewerken. Afhankelijk van hoe snel jij je keuze kunt maken ontvang je deze binnen een week.

Wanneer moet ik betalen?

Na de fotoshoot ontvang je binnen een paar dagen jouw persoonlijke galerij. Op deze plek kun je jouw favorieten selecteren met behulp van het hartje. Wanneer jij je favorieten hebt geselecteerd stuur ik je een betaalverzoek. Wanneer het betaalverzoek is voldaan ga ik je favoriete foto's tot in de puntjes nabewerken. Deze stuur ik je vervolgens in hoge resolutie via WeTransfer.

Wat kan ik mijn kinderen het beste aantrekken tijdens de portretshoot?

Bij portretfotografie is alleen bovenkleding gedeeltelijk in beeld. Ik raad altijd aan om drukke printjes te vermijden en neutrale kleuren te gebruiken. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren kun je er ook voor kiezen om een zwart kledingstuk mee te nemen. Omdat deze dan een beetje wegvalt in de achtergrond is er nog meer focus op het gezicht van jouw kindje(s). Er is altijd ruimte voor een kledingwissel tijdens de shoot.

Vanaf welke leeftijd kan een portretshoot gedaan worden?

Om jouw kindje zo puur mogelijk in beeld te brengen is het belangrijk dat hij of zij in een Tripp Trapp stoel kan zitten. Het ene kindje kan dit natuurlijk eerder dan het andere kindje, maar een richtlijn die je kunt aanhouden is 8 tot 9 maanden.

Waar vindt de portretshoot plaats?

De portretshoot vindt plaats bij mij thuis in Ouderkerk aan de Amstel.