Portret fotografie

Een prachtige spontane portretfoto van jouw kindje(s), wie wil dat nou niet? Een portretfoto is naar mijn mening de perfecte foto voor thuis aan de muur of om cadeau te doen aan opa's en oma's! De fotosessie vindt plaats bij mij thuis in Ouderkerk aan de Amstel. Door gebruik te maken van een zwarte achtergrond ligt de nadruk volledig op het prachtige gezicht van jouw kind. We zorgen samen voor de meest pure en spontane foto's door lekker gek te doen achter de camera. Indien je dat wilt is er ruimte voor een kledingwissel. En wist je dat ik voor broertjes of zusjes een gereduceerde prijs bereken? Een portret fotosessie is geschikt voor kindjes vanaf ongeveer 8 maanden. Het is in ieder geval belangrijk dat je kindje zelfstandig in een (Tripp Trapp) stoel kan zitten.

Prijs

⧽ +/- 30 minuten fotografie
⧽ 3 foto's in hoge resolutie
⧽ kies je favoriete foto's zelf
⧽ extra foto's bij te bestellen voor €15,- per stuk
⧽ broertjes en/of zusjes voor €45,-


€85-*

Goed om te weten!

*De portret shoot vindt plaats bij mij thuis in Ouderkerk aan de Amstel.

**Geschikt voor kindjes vanaf ongeveer 8 maanden.

***Ik vind het leuk om de foto's te gebruiken voor mijn social media, website en brochures. Mocht je hier bezwaar tegen hebben laat het mij dan vooral op tijd weten!

Portret shoot boeken


Wil jij graag een prachtige portretfoto van jouw kindje(s)? Ik help je daar heel graag bij! Laat even je gegevens achter in het formulier en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!